Visie: Een sterke landbouwsector als basis van een gezonde samenleving
Al snel bleek dit initiatief de aandacht te trekken van onbekende Instagrammers. Onbedoeld groeide AgriMatching honderden volgers per week en ontving tientallen aanmeldingen per dag. Er vormde een wachtrij van 6 weken. Stuk voor stuk spontane, persoonlijke profielen, vaak opzoek naar de liefde.
Met Excel en tweestapsverificatie was Rienck in al zijn vrije tijd bezig dit initiatief in goede banen te leiden. Ondertussen studerende aan het Van Hall te Leeuwarden begon hij een visie te vormen. Het bereik van inmiddels duizenden mensen was voor hem nog maar het begin. De reacties van stelletjes die ontstonden door de verbindende kracht van AgriMatching was de interne motivator.
Rienck toverde zijn huisgenoten, Gijs en Scott, om tot persoonlijke adviseurs. De ontwikkeling van AgriMatching greep ook deze jongens vast. Met de kennis van nu begon hier de diepgewortelde samenwerking.
Ontwikkeling
Op experimentele wijze groeide AgriMatching naar haar visie. Een succes van dit leerproces zijn de Snapchat groepen. Op Snapchat werden volgers gesegmenteerd op Provincie. Daarnaast zette AgriMatching haar verbindende kracht ook in op gebied van games en muziek. Spotify playlist "Keet" is samengesteld door 200 mensen en wordt in het weekend nog steeds afgespeeld!
1 April 2021, de inschrijving bij KvK. AgriMatching startte een kledingmerk onder de naam "-AGRI-". De bedrijfskundige vaardigheden werden, vanuit de studie, direct toegepast, met de bedoeling een herkenbaar en onderscheidend imago te creëren. Scott ontfermde zich enige tijd over de verkoop, productie en logistiek.
1 April 2022, een eigen plattelandse/ agrarische dating app maken zou écht een droom zijn. Met de eerste ideeën op papier was er nog een lange weg te gaan, want alleen een dating app bracht nog te weinig voldoening. De agrarische sector kan meer ondersteuning gebruiken dan alleen een dating app, was de gedachte van Rienck.
1 April 2023, een online, agrarische studiegroep voegde zich toe aan het portfolio. Een e-learning omgeving om agrariërs te ondersteunen met de uitdagingen van tegenwoordig. De speerpunten in het programma zijn: ondernemerschap en bodemvruchtbaarheid. Gijs, bodemkunde docent op Aeres hogeschool Dronten, stelt zijn kennis ter beschikking op dit digitale platform.
Lancering van de AgriMatching app
Heb je een vraag, opmerking of feedback? Wat het ook is, we staan voor je klaar!